Introductie     

In de jaren voor de eeuwwisseling bij salarisverwerker ADP in Capelle aan den IJssel de overgestapt gemaakt van linux als hobby naar linux professional. Na interne trainingen de opleiding tot Oracle DBA met succes gevolgd.

Oracle draaide op Unix en zo rolde ik van DBA-er naar Unix (HP-UX, IBM AIX en later Solaris). De markt verschoof van Unix naar Linux.

Door het volgen van diverse opleidingen wat fundament gelegd onder mijn bredere IT kennis, ITIL, IPMA, Scrum, Prince en vervolgens middels RedHat certificeringen bewezen kennen van Linux te hebben.

Nu werk met veel plezier als Linux Specialist voor UKomst. 

Fotojournalist

Tot enkele jaren geleden zo'n 7 jaar zeer actief geweest als fotojournalist. Officieel geaccrediteerd en destijds in het bezit van de politie perskaart. Freelance gewerkt voor oa. Gemeente Rotterdam, BlikopNieuws, De Telegraag, het AD en politieblad Blauw. Foto's zijn terug te vinden op http://www.wyzphoto.nl

Motor

Naast werk en fotografie nog een andere grote hobby en uitlaatklep: motorrijden. Naast regelmatig woon-werk verkeer ook met zoonlief op vakantie geweest in het Zwarte Woud in Duitsland en de Ardennen. Meerdere motor-toertochten gereden en deels voorgereden en diverse trips en dergelijke staan op hett programma.