OpenVPN

Hier vindt u meer informatie over het LinuxPro OpenVPN.

Als u de verbinding met onze OpenVPN gebruikt verloopt al uw internetverkeer over een ge-encrypte tunnel waardoor u veilig contact kan leggen met uw thuis- of bedrijfsnetwerk, kan internetbankieren en dergelijke. Dit waarborgt uw privacy voor kwaadwillenden zeker als u gebruikt maakt van open en/of gratis WiFi.

Aanvragen OpenVPN

Aanvragen kan via het aanvraagformulier

Eigenschappen LinuxPro

LinuxPro logt geen data of gegevens met uitzondering van data die strikt nodig is om de kwaliteit van de dienst te bewaken. Het LinuxPro OpenVPN wordt aangeboden als “best effort” en aanvaardt geen aansprakelijk voor de werking van de dienst.

Installatie OpenVPN

Windows

Linux

Phone / iPad

Android