Storing bij hostingpartner legt LinuxPro plat

Storing bij hostingpartner legt LinuxPro plat

Door een storing in het netwerk van onze hostingpartner was donderdagochtend de oorzaak van het onbereikbaar zijn van onze diensten. Aan het eind van de middag waren de meeste diensten weer beschikbaar. Een deel echter bleek dusdanige problemen te hebben dat een bezoekje aan de co-locatie van Global Switch in Amsterdam nodig was.

Sinds vrijdagochtend zijn alle diensten weer bereikbaar en volledig beschikbaar.

Er is geen data of email verloren gegaan is gebleken. wel kan in sommige gevallen de verzender van een email een foutmelding hebben gekregen dat email niet kon worden afgeleverd.

Het spreekt voor zich dat er naar aanleiding van deze storing stappen worden genomen zodat als een dergelijk incident zich nogmaals voordoet op geanticipeerd kan worden.

Update 19-01: De storing is opgetreden niet door een defecte router maar door het installeren van nieuwe netwerkapparatuur oa. voor de upgrade naar IPV6. Er is nu voor een deel teruggegaan naar de oude configuratie. Het netwerk wordt nu zo aangepast dat de overgang naar IPV6 door kan gaan maar dat als daar overwachte problemen bij optreden direct teruggevallen kan worden op de oude netwerkomgeving.

 

Reacties zijn gesloten.
Proudly powered by WordPress, hosted by LinuxPro Nederand