WordPress hosting

WordpressEen eigen website

LinuxPro biedt al meer dan 5 jaar professionele WordPress hosting aan. WordPress is een krachtig maar eenvoudig te gebruiken content management systeem (CMS). LinuxPro heeft haar servers ondergebracht in het Global Switch datacenter in Amsterdam, onderdeel van de AMS-IX, het internetknooppunt van Nederland. Daarnaast hebbben we een aantal servers in Duitsland ondergebracht. 

Je website draait op snelle en veilige (Linux) servers, zijn gratis voorzien van een SSL (https) verbinding en standaard voorzien van plugins voor contactformulieren, SEO (search engine optimalisatie), fotogallerij en twee factor authenticatie voor veilig inloggen. De servers worden 24/7 gemonitord en er worden dagelijks gecontroleerd op beschikbare updates. 

Wat kost dat

We proberen zo helder en transparant mogelijk te zijn. Prijzen kunnen afhankelijk van de wensen sterk verschillen maar een 'standaard' wie-wat-waar-contact website kost je éénmalig € 50,= en € 7,50 p/maand. Als we je domeinnaam ook moeten aanvragen komt er éénmalig € 20,= bij en voor de jaarlijkse verlenging betaal je € 10,=

Wil je ook dat wij je email voor je domein afhandelen (incl. gratis spam/malware scanner) kan dat ook. Hiervoor betaal je € 5,= p/maand voor 5 mailboxen. Meer mailboxen en forwaring mogelijk tegen meerprijs. 

Een wie-wat-waar-contact website bevat 4 door ons aangemaakte pagina's met voorbeeldteksten die je zelf kunt veranderen, foto's er bij kan plaatsen enz. 

Gebruik het contactformulier om meer info aan te vragen