WordPress hosting

WordpressEen eigen website

LinuxPro biedt al meer dan 5 jaar professionele WordPress hosting aan. WordPress is een krachtig maar eenvoudig te gebruikencontent management systeem (CMS). LinuxPro heeft haar servers ondergebracht in het Global Switch datacenter in Amsterdam en ibij een duitse aanbieder van virtiual servers. Deze servers worden door ons zelf onderhouden, vangen elkaar op bij uival (bijv. bij storing of tijdens onderhoud) Alles om je website snel en veilig in de lucht te houden.

Je website draait op snelle en veilige (Linux) servers, zijn gratis voorzien van een SSL (https) verbinding en standaard voorzien van plugins voor contactformulieren, SEO (search engine optimalisatie), fotogallerij en twee factor authenticatie voor veilig inloggen.

 

Wat kost dat

We proberen zo helder en transparant mogelijk te zijn. Prijzen kunnen afhankelijk van de wensen sterk verschillen maar een ‘standaard’ wie-wat-waar-contact website kost:

  • Enmalig 50,= (met eenvoudige fotoreportage 75,-)
  • 5,00 p/maand inclusief (eventuele) email-afhandeling voor je domein
  • Als we je domeinnaam ook aanvragen komt er nmalig 20,= bij en voor de jaarlijkse verlenging betaal je 15,=

Een wie-wat-waar-contact website bevat 4 door ons aangemaakte pagina’s met voorbeeldteksten die je zelf kunt veranderen, foto’s er bij kan plaatsen enz.

Gebruik het contactformulier om meer info aan te vragen

Portfolio

Een overzicht van een (beperkt) aantal van de door LinuxPro gerealiseerde sites:

Motorrijschool de Jong

Zo moeder zo dochter Catering

Go For Yourself (sport)massage

Drogisterij Unique Pernis

Motorrijschool de Jong